Supa marinareasca

Printeaza

Supa marinareasca din: supa de gaina, raci, vin, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:Supa marinareasca

  • 2 l supă din piept de găină fiert
  • 25 bucăţi raci ori midii
  • 1 pahar cu vin
  • piper
  • sare
  • gogoşele de caşcaval
  • tarhon

Mod de preparare:

Puneţi supa la fiert şi, când începe să clocotească, introduceţi racii la fiert, pentru.10 minute. Adăugaţi apoi pieptul de pui, tăiat julienne, puţin tarhon tocat fin, piper, sare şi vinul.

Mai lăsaţi supa pe foc domol să clocotească alte 10 minute. Serviţi supa la masă cu gogoşele din caşcaval şi verdeaţă tocată fin.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.