Supa limpede de legume cu fidea

Printeaza

Supa limpede de legume cu fidea din: cartofi, morcovi, ceapa, telina, praz, dovlecel, ardei, rosie, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa limpede de legume cu fidea

  • 4 cartofi
  • 6 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 praz
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • sare
  • patrunjel frunze

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, le tăiaţi felii, le puneţi să fiarbă în apă caldă. Păstraţi ceapa şi prazul, pe care le puneţi când supa dă în clocot.

Tot atunci puneţi şi roşia. Fierbeţi la foc mic, cu sarea necesară, timp de 30 min.

Strecuraţi supa, adăugaţi fideaua fiartă (2-3 min-) separat şi spălată cu apă rece. Serviţi cu verdeaţă tocată deasupra.

Serviţi legumele fierte sub formă de salată sau garnitură la carne rasol.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.