Supă Laksa de creveţi

Printeaza

O reteta delicioasa de Supă Laksa de creveţi din: taitei de orez, pasta laska, lapte de cocos, supa de pui, creveti, germeni de fasole, castravete si coriandru.

Ingrediente:Supă Laksa de creveţi

  • 50g tăiţei de orez medii
  • 2-3 linguri de pastă laksa
  • 1 conservă de 400ml lapte de cocos
  • 500ml supă de pui
  • 150g de creveţi mari, fierţi
  • 1 mână germeni de fasole
  • 1/4 castravete, cu seminţele îndepărtate şi tăiat în fâşii
  • 1 mână mică de coriandru

 

Mod de preparare:

Se pun taiteii intr-un castron, se toarna peste ei apa fiarta si se lasa sa se inmoaie 5-7 minute. Se incalzeste o tigaie, se adauga pasta laska si putin lapte de cocos.

Se prajesc 3-4 minute, se adauga laptele de cocos si supa, se amesteca si se fierb 2 minute.

Se adaugă creveţii şi se lasă să se încălzească. Se adaugă amestecând germenii de fasole.

Se pun tăiţeii în două boluri, se toarnă deasupra supa cu un polonic şi se aşază la sfârşit castravetele şi coriandru.

Supă Laksa de creveţi

Supă Laksa de creveţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.