Supa Kullen Skink

Printeaza

Supa Kullen Skink din: peste, ceapa, telina, dafin, piper, cimbru, apa, lapte, cartofi, unt, sare, piper, patrunjel, marar.

Ingrediente:Supa Kullen Skink

  • 500 g peşte alb
  • 1 ceapă, tăiată grosier
  • 2 tulpini de ţelină, tăiate grosier
  • 2 funze de dafin, proaspete sau uscate
  • 4 boabe de piper negru
  • 3 crenguţe de cimbru proaspăt
  • 1 I apă
  • 600 ml lapte
  • 1 kg cartofi, fierţi şi zdrobiţi
  • 2 linguri cu unt
  • sare şi piper, după gust
  • pătrunjel sau mărar proaspăt, tăiat mărunt, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Pune peştele, ceapa, ţelrna, frunzele de dafin, babele de piper şi cimbrul într-o oală mare şi acoperă cu apă. Adu la fierbere, apoi redu focul şi scoate peştele cu o spumieră. Desfă peştele în bucăţele, scoţând oasele şi pielea şi dă de^plţte. Fierbe supa la foc mic timp de 20 de minute. Scurge-o printr-o sită, aruncă ce ramâneîn sită şi pune lichidul înapoi în oală. într-o oală mică încălzeşte laptele până aproape de fierbere, apoi adaugă supa de peşte. Adaugă cartofii zdrobiţi, untul şi bucăţelele de peşte. Asezonează după gust şi serveşte cu pătrunjelul sau mărarul tăiat mărunt.

 

 

Supa Kullen Skink

Supa Kullen Skink

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.