Supa iute de legume

Printeaza

Supa iute de legume din: spanac, dovlecel, salata, broccoli, sparanghel, mazare, ardeiiute, varza de Bruxelles, ulei, varza alba, ceapa verde.

Ingrediente:Supa iute de legume

  • 250 g spanac
  • 1 dovlecel
  • 1 salată verde
  • 1/2 căpăţână de broccoli
  • 4 tije de sparanghel
  • 200 g mazăre verde
  • 1 ardei iute verde
  • 100 g verzisoare de Bruxelles
  • varză albă
  • 3 fire ceapă verde
  • 50 ml ulei de măsline extravirgin

 

Mod de preparare:

Se pun Ia fiert legumele în 4l de apă. Se asezonează cu sare şi piper şi se lasă să se răcorească.

Când ajung la temperatura camerei, se pasează cu blenderul şi se adaugă ulei. Se presară pătrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.