Supa italiana cu fasole si varza

Printeaza

Supa italiana cu fasole si varza din: fasole boabe fiartă, ulei de masline, ceapa, varza, usturoi, supa de pui, piper, pâine de casă, parmezan.

Supa italiana cu fasole si varza

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe fiartă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă medie
  • 1/2 varză
  • 4 căţei de usturoi
  • 400 ml supă de pui
  • piper
  • 8 felii pâine de casă
  • 1/2 cană cu parmezan

Mod de preparare:

Pisezi cu furculiţa 1 1/2 cană de fasole. Incingi o linguriţă ulei, adaugi ceapa tocată şi o laşi până devine aurie. Pui varza tocată, 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi mai laşi 2-3 minute pe foc.

Adaugi supa de pui, boabele de fasole mărunţite şi boabele ră­mase întregi. Laşi la fiert 10-12 minute, până ce varza s-a înmuiat. Piperezi după gust.

La scurt timp după ce este gata supa, prăjeşti uşor feliile de pâi­ne şi le ungi cu căţelul de usturoi tăiat. Pui pâinea în farfurii, iar supa o torni peste.

Presari parmezanul ras şi stropeşti cu 1 linguriţă de ulei de măsline în fiecare farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.