Supa de iarna cu carne de vita

Printeaza

Supa de iarna cu carne de vita din: legume, piept de vita, galbenusuri, cascaval, smantana, unt, patrunjel, ulei, hrean si sare.

Ingrediente:Supe_4

  • 500 g legume (morsov, ceapa, telina, pastarnac)
  • 750 g piept de vita
  • 2 galbenusuri
  • 1 00 g cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura hrean
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert, în apă caldă, car­nea tăiată în cubulete potrivite.

Condimentaţi cu sare si piper.

Eliminaţi spuma de câte ori este cazul.

După o oră de fierbere, adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubulete. Fierbeti 40 de minute la foc mic.

Amestecaţi gălbenuşurile, cu caşcavalul, hreanul, smântână, untul, uleiul şi omogenizaţi bine amestecul.

Turnaţi acest ames­tec treptat în supă, amestecând încontinuu. Mai dafi într-un clocot, apoi luaţi vasul de pe foc.

Presăraţi pătrunjel tocat mărunt pe deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Supa rustica cu salam

Supa rustica cu salam

Supa rustica cu salam din: apa, cartofi, ceapa, varza, salam, patrunjel. Ingrediente: 1 l apă 3 cartofi, curăţaţi de coajă şi feliaţi 1 ceapă mare, feliată 175 g varză albă, tocată 250 g salam chorizo pătrunjel, pentru decor   Mod de preparare: Pune apa pe foc, într-o oală, până dă în fiert. Adaugă cartofii şi ceapa. […]

 

Supa cu legume si carnati

Supa de legume si carnati 

Supa cu legume si carnati din: carnati, usturoi, ceapa, unt, ulei, pastarnac, cartofi, sare, piper, smantana, faina, oua, cimbru. Ingrediente: 450 g cârnaţi 4 căţei de usturoi 1 ceapă 1 linguriţă de unt 2 linguri de ulei 1/2 păstârnac 3-4 cartofi 1 foaie de dafin 1 linguriţă de sare 1/2 linguriţă de piper alb 100 ml […]

 

Reteta zilei: Supa de legume cu tarhon

Supa de legume cu tarhon din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, dovleac, usturoi, pasta de tomate, supa, rosii, sare, tarhon, busuioc, cimbru, branza. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă tocată 2 morcovi tăiați subțire 1 tulpină țelină tăiată subțire 2 cesti dovleac tocat 2 catei usturoi tocat 3 lingurițe pastă de tomate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.