Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat

Printeaza

Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat din: cartofi, piept de pui, otet, sare, piper, castravete, smantana, ceapa.
Ingrediente :Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat

  • 500 g cartofi fainosi
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta
  • 250 g piept de pui afumat sau alta afumatura
  • 2-3 linguri otet de vin
  • sare
  • piper macinat
  • 1/2 castravete pentru salata
  • 200 g smantana
  • 1/2 legatura ceapa verde.

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie bucati si se fierb 20 de minute in apa cu Vegeta.

Cand sunt fierti, se zdrobesc in zeama lor cu o furculita (fara sa-i faceti piure).

Se adauga afumatura taiata in patratele mici, otetul, sarea si piperul.

Se curata castravetele verde de coaja, se taie in doua, se curata cu o lingura de seminte, apoi se taie felii subtiri si se pune in supa.

Se adauga si smantana. Se gusta din nou de sare si de piper, apoi se pune supa sa se infierbante.

Se serveste cu coditele de ceapa taiata in ineluse subtiri si presarate deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.