Supa Francine

Printeaza

Supa Francine din: ceapa, cartof, ulei, morcov, telina, broccoli, mazare, piper, sare, patrunjel, curry, verdeata, supa, suc de rosii.

Ingrediente:Supa Francine

  • o ceapă mare tocată
  • un cartof mediu
  • o lin­gură de ulei de rapiţă
  • doi morcovi
  • două căni de ţelină tocată
  • 200 g broccoli
  • 3/4 cană de mazăre
  • piper negru
  • sare
  • 1/4 cană de pătrunjel proaspăt
  • 1/2 linguriţă de curry pudră
  • două linguriţe de amestec de verdeaţă
  • două căni de supă vegetală
  • o cană de suc de roşii

 

Mod de preparare:

Se taie în cubuleţe cartoful, iar celelalte legume după dorinţă. Se încinge uleiul într-o tigaie, la foc mic. Se adaugă legumele şi se lasă cam 15 minute.

Se condimentează, se toarnă supa şi se mai lasă încă 15 minute, după care se ia de pe foc. Când s-a răcit, se mixează într-un blender. Dacă este prea groasă, se mai adaugă supă sau suc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.