Supă de fasole in stil italian

Printeaza

Se călesc uşor într-o lingură de ulei de măsline 10 minute: 1 ceapă, 1 morcov şi 2 tije de ţelină tocate. Se adaugă 2 căţei de usturoi, 1 frunză de dafin, 1/2 linguriţă amestec de ierburi italieneşti, 400g de roşii tocate de la conservă şi 600 ml supă de legume fierbinte.

Se fierb la foc mic 15 minute. Se răstoarnă în oală 400g amestec de fasole de la conservă, scursă, şi se mai fierbe 5 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi piper, apoi se împarte supa în 4 boluri şi se pun deasupra fiecărei porţii 1 linguriţă de pesto şi un pic de parmezan dat prin răzătoarea mare.

Supă de fasole in stil italian

Supă de fasole in stil italian

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.