Supa de fasole cu sfecla rosie

Printeaza

Supa de fasole cu sfecla rosie din: fasole boabe, sfecla rosie, cimbru, morcov, suc de rosii, hrean si ulei.

Ingrediente:Supa_de_fasole_cu_sfecla_rosie

  • 800 g fasole boabe
  • 1 sfecla rosie potrivita
  • 5 crengute de cimbru verde
  • 1 morcov
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingurita de hrean ras
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui la inmuiat fasolea pentru cateva ore, apoi o pui la fiert, schimband apa dupa 20 de minute, cand adaugi la fiert si sfecla taiata cubulete.

Separat, calesti in putin ulei morcovul ras si ceapa taiata marunt, le torni in oala cu fasole, adauga si hreanul, sucul de rosii si crengutele de cimbru.

Lasi sa fiarba toate ingredientele. Servesti supa fierbinte.

Supa de fasole cu sfecla rosie

Supa_de_fasole_cu_sfecla_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Am facut si eu supa asta si nu-mi place deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.