Supă din seminţe de dovleac

Printeaza

Supă din seminţe de dovleac din: apa, seminte de dovleac, radacina de patrunjel, telina, ceapa, paste fainoase si sare.

Ingrediente:Supa_din_seminte_de_dovleac

  • 2 l apa
  • 250 g seminte de dovleac neprajita, cu coaja
  • 500 g morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 4 linguri paste fainoase de mici dimensiuni
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi seminţele de dovleac, bine spălate, la fiert, împreună cu zarzavatul curăţat, tăiat în bucăţi potrivite şi spălat. Fierbeţi supa la foc potrivit până când seminţele de dovleac se deschid complet şi legumele s-au înmuiat. Adunaţi în mod repetat spuma.

Strecuraţi supa, treceţi legumele prin sită şi turnaţi apoi peste piureul obţinut supa în care au fiert. Adăugaţi seminţele în supă (fără coajă) şi puneţi supa din nou la fiert. Adăugaţi pastele şi mai fierbeţi 15 minute, apoi luaţi vasul de pe foc. Este o supă foarte hrănitoare, cu gust apropiat de supa de pui. In loc de paste, se pot face găluşte din griş.

Supă din seminţe de dovleac

Supa_din_seminte_de_dovleac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu paste fainoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.