Supă din piept de vită

Printeaza

Supă din piept de vită

Ingrediente:Supă din piept de vită

  • 600 g piept de vită
  • 200 g cîrnăeiori afumaţi
  • 200 g şuncă afumată
  • 400 g varză acră
  • cimbru
  • 1 ceapă
  • piper
  • 1 1/2 l apă
  • 1/2 lingură făină
  • 60 g unt sau ulei
  • 2 linguri smîntînă
  • 1 legătură mărar
  • 1/2 linguriţă boia

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţele egale şi se sotează în ulei sau unt cu ceapa tocată, făina şi boiaua, apoi se pun la fiert cu 2 1 apă şi puţină sare.

Se spumează pe parcurs şi apoi se adaugă varza tăiată julien scurt, şunca şi cîrnăciorii tăiaţi bucăţi mici egale şi se fierbe pînă a scăzut suficient.

La sfîrşit, se adaugă smîntîna şi mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.