Supa din coada de bou

Printeaza

Supa din coada de bou din: ceapa, morcovi, praz, coada de bou, faina, ulei, dafin, cimbru, rozmarin, ienibahar, sos Madeira, sare, piper.

Ingrediente:Supa din coada de bou

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 tulpină de praz
  • 600 g coadă de bou
  • 1 lingură făină
  • 1 liingură ulei
  • 1 foaie de dafin
  • câte 1 crenguţă cimbru şi rozmariin
  • 3 boabe ienibahar
  • 125 ml sos Madeira
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, peregătiţi legumele şi puneţi ju­mătate din ele deoparte. La fel şi jumătate din ceapa pregă­tită. Tăiaţi restul legumelor cubuleţe. Spălaţi coada de bou, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi presăraţi-o cu făină.

Prăjţi-o într-o tigaie mare. Adăugaţi legumele tăiate, verdeaţa şi ienibaharul. Fierbeţi coada la foc scăzut, cea.2 1/2 ore. Intre timp tăiaţi restul legumelor fâşii fine.

Strecuraţi supa şi scoateţi coada pe o farfurie. Lăsaţi-o să se răcească, îndepărtaţi carnea de pe os şi tăiaţi-o cuburi. Daţi supa într-un clocot, adăugaţi fâşiile de legume, fierbeţi-le cea. 3 minute, apoi condimentaţi supa. Adăugaţi 2 bucăţile de carne şi serviţi supa fierbinte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.