Supa din carne de miel

Printeaza

Supa din carne de miel din: carne de miel, spanac, macris, ceapa, sare, delikat, smantana, sare, zahar, otet, hrean.

Ingrediente:Supa din carne de miel

  • 1,5 kg carne de miel
  • 700 g spanac
  • 350 g măcriş
  • 5 fire de ceapă verde
  • sare
  • delikât

Pentru sos:

  • 180 g smântână
  • sare
  • zahăr
  • 1 lingură oţet
  • 30-40 g hrean ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi spanacul şi măcrişul în apă cu sare. După 5 minute de clocote mici, strecuraţi verdeţurile şi tocaţi-le mărunt.

Separat, tocaţi carnea în bucăţi şi fierbeţi-le în 3 I de apă. Luaţi spuma şi, după 10 minute, puneţi ceapa tocată mărunt, sarea, castravetele curăţat şi tăiat julien, delikat-ul şi mărarul tocat fin.

Aduceţi la masă sosul de hrean. Supa se poate servi şi caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.