Supa din carne de miel cu sparanghel

Printeaza

Supa din carne de miel cu sparanghel din: carne de miel, sparanghel, mazare, morcov, telina, ceapa, patrunjel, boia, sare, supa, vin rosu, ulei.

Ingrediente:Supa din carne de miel cu sparanghel

  • 1,2 kg carne de miel
  • 300 g vârfuri de sparanghel
  • 300 g mazăre verde boabe
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceapă
  • 2 bucăţi pătrunjel (rădăcină)
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare
  • 1 1/2 l supă
  • 1 1/2 l apă
  • 1/2 l vin roşu
  • 50 ml ulei

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite şi egale; separat tăiaţi tot zarzavatul mărunt (în afară de sparanghel şi de mazăre), după care puneţi-l la fiert, cu apă şi supă. Adăugaţi, boiaua, vinul, 1 foaie de dafin şi lăsaţi vasul la foc domol 30 de minute.

Scoateţi carnea într-un vas separat, iar zarzavaturile mai clocotiţi-le 5 minute, apoi treceţi-le prin sită. Adăugaţi mazărea şi vârfurile de sparanghel, care au fost fierte mai înainte.

Turnaţi supa peste carnea de miel si adaugati pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.