Supa delicioasa de vitel

Printeaza

Supa delicioasa de vitel din: rasol de vita, morcovi, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, frunze de telina.

Ingrediente:Supa delicioasa de vitel

  • un rasol de vită de aproxima­tiv un kg
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • o ţelină mică
  • un păstârnac
  • o rădăcină de pătrunjel
  • 2 legături ceapă verde
  • sare
  • piper negru boabe, măcinat
  • o legătură frunze de ţelină
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală rasolul, se curăţă de pieliţe şi se fierbe în apă cu sare. După ce s-a luat spu­ma, se pun legumele spălate şi curăţate şi se lasă la foc mic acoperite cu un capac.

Separat, se taie câteva fire de ceapă si se lasă deoparte presărate cu putină sare. Se verifică dacă a fiert rasolul, apoi se scoate din oală, se lasă să se răcească si se taie carnea cubuleţe.

Se scot şi legumele fierte, se dau deoparte si se adaugă ceapa verde. Se serveşte cu pătrunjel si ţelină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.