Supa delicioasa de peste

Printeaza

Supa delicioasa de peste din: rosii, spanac, unt, lapte, faina, vin, ulei, praz, patrunjel, curry, sare.

Ingrediente:Supa delicioasa de peste

  • 2    roşii
  • 150 g spanac
  • 20 g unt
  • 150 ml lapte
  • 20 g făină
  • 80 ml vin alb
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 fir de praz
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriţă praf de curry
  • sare
  • 400 g crap
  • 2 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se călesc în ulei rondelele de praz şi usturoiul tocat. Se sting cu vin diluat cu apă caldă. Se opăreşte spanacul.

Se rumeneşte făina în untul topit şi se stinge turnând treptat lapte călduţ.

Se amestecă repede, până se obţine un sos omogen.

Se pun într-o oală cu apă bucăţile de peşte, roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi spanacul tocat.

După 15 min. se adaugă sosul alb, sare, curry şi piper. Se lasă pe foc 15 min. înainte de servire se presară pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.