Supa de zarzavat cu orez si boia de ardei

Printeaza

Supa de zarzavat cu orez si boia de ardei din: zarzavat, unt, făină, ceapă,boia de ardei, orez, smântână, sare.

Supa de zarzavat cu orez si boia de ardei

Ingrediente:

  • 200 g zarzavat
  • 40 g unt
  • 30 g făină
  • 1 lingură de ceapă dată prin râzătoare
  • 1 linguriţă de boia de ardei
  • 50 g orez
  • 100 ml smântână
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie cuburi mărunte, se prăjeşte în unt şi se stinge cu 1 1/21 apă. Se fierbe şi între timp se adaugă orezul spălat de mai multe ori.

Se pregăteşte rântaşul, amestecându-l cu ceapă, pătrunjel verde, sare şi boia de ardei.

Peste rântaş se toarnă supa şi se amestecă cu grijă, să nu se formeze cocolaşe. Ulterior se adăugă smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.