Supă de zarzavat cu găluşte

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu: salata verde, arpagic, ulei, patrunjel verde, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, gris, ou, sare.

Ingrediente:Supa si ciorbe

  • 2 I apă
  • 100g salată verde
  • 1 lingura arpagic
  • 1 linguriţă ulei
  • 1 leg.pătrunjel verde
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cepe
  • 5 – 6 lingurite griş
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi zarzavatul, tăiaţi-l în cubuleţe şi căliţi-l în ulei şi puţină apă. Turnaţi deasupra 2l apă caldă şi lăsaţi să fiarbă la foc potrivit.

Când legumele s-au înmuiat, puneţi în supă găluştele obţinute din amestecarea oului bătut cu grisul şi cu puţină sare. Adăugaţi sucul de roşii şi ver­deaţa tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.