Supa de zarzavat (variante)

Printeaza

Supa de zarzavat  

Ingrediente:Supa de zarzavat

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1/2 ţelină
  • 3 cartofi
  • 1/2 lingură unt
  • 2 l zeamă de carne

 

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul, prazul, ţelina şi cartofii se taie ca tăiţeii. Se încinge într-o cratiţă untul, se pune tot zarzavatul, afară de cartofi, amestecând cu lingura, până se moaie, fără să se rumenească.

Se toarnă deasupra apă cât să acopere zarzavatul, se lasă să dea în clocot, şi când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă şi cartofii. Se potriveşte de sare.

Când este gata, se toarnă deasupra zeama de carne şi se lasă să mai dea împreună un clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.