Supa de vita cu naut

Printeaza

Supa de vita cu naut din: carne de vita, naut, ceapa, cartofi, morcovi, rosii, foaie de dafin, patrunjel, sare, piper, ardei iute.

Ingrediente:Supa_de_vita_cu_naut

  • 300 g carne de vită
  • 200 g năut
  • o ceapă
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 roşii foarte coapte
  • o foaie dafin
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • un ardei iute

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte se pune năutul să se umfle. A doua zi, se scurge de apa în care a stat şi se pune la fiert în aproximativ 3-5 litri apă.

Se adaugă carnea, morcovii, ceapa si se lasă la fiert. Când carnea a fiert se adaugă cartofii şi frunza de dafin, se lasă la fiert şi se pun roşiile.

Se lasă să fiarbă şi acestea, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel si ardei iute tăiat rondele deasupra.

Supa de vita cu naut

Supa_de_vita_cu_naut

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.