Supa de vita cu ardei si rosii

Printeaza

Supa de vita cu ardei si rosii din: rasol de vită, zarzavat pentru supă, ulei, ardei, roşii, varză albă, cartofi, smântână, sare, piper boabe.

Ingrediente:Supa de vita cu ardei si rosii

  • 500 g rasol de vită
  • 1 legătură de zarzavat pentru supă
  • 2 linguri de ulei
  • 2 ardei
  • 2 roşii
  • 1 varză mică albă
  • 500 g cartofi
  • smântână
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare:

Zarzavatul tăiat fideluţe se prăjeşte în ulei fierbinte, se stin­ge cu 1 litru de apă şi se adaugă carnea tăiată în bucăţi mai mari, roşiile şi ardeii, se sărează, se piperează şi se fierbe sub capac aproximativ 1 oră.

Se adaugă varza tăiată fideluţe şi se lasă să fiarbă în continuare, până când carnea este aproape moale, şi se adaugă cartofii tăiaţi cuburi.

Se mai fierbe totul până când se înmoaie toate ingredientele şi se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.