Supa de visine

Printeaza

Supa de visine

Ingrediente:Supa de visine

  • 1 kg vişine
  • zahăr
  • sare
  • 1 l supă de carne limpede

 

Mod de preparare:

Storci vişinele fără sâm­buri şi obţii astfel un suc pe care-l strecori. Il adaugi la supa de carne, care trebuie să fie limpede.

Potriveşti de sare şi zahăr după gust şi mai laşi să dea câteva clocote. Poţi servi cu smântână.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.