Supa de vin, scortisoara si smantana

Printeaza

Supa de vin, scortisoara si smantana din: pui (fără piept), supă de pui/vegetală, smântână, oua, vin alb (Pinot alb), pâine, scorţişoară, unt, sare (numai dacă supa este nesărată).

Ingrediente:Supa de vin, scortisoara si smantana

  • 1 pui (fără piept)
  • 1 l supă de pui/vegetală
  • 200 g smântână
  • 3 gălbenuşuri
  • 250 g vin alb (Pinot alb)
  • 4-5 felii mari de pâine
  • scorţişoară
  • 50 gr unt
  • sare (numai dacă supa este nesărată)

Mod de preparare:

Punem într-o oală, pe foc mic, supa amestecată cu vinul. Din momentul în care începe să fiarbă o mai lăsăm pe foc mic 5 minute după care stingem focul şi acoperim supa cu un capac.

Tăiem 4-5 felii de pâine, îndepărtăm coaja, iar miezul îl tăiem în cubuleţe mici pe care le pudrăm cu scorţişoară.

Topim untul într-o tigaie teflonată şi prijim crutoanele pentru câteva minute după care le scoatem şi le lăsăm să se răcească pe hârtie de bucătărie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.