Supa de usturoi

Printeaza

Supa de usturoi

Supa de usturoi

Ingrediente:

  • 24 catei de usturoi
  • 10 felii de paine neagra
  • 100 g branza telemea
  • 2 linguri de ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb in 2 l de apa cei 24 de catei de usturoi, cimbru, sare si piper. Feliile de paine se taie patratele mici, se acopera cu branza rasa si ulei si se pun intr-o taca la cuptor, pana se topeste branza.

Apoi crutoanele se pun in castron si torni supa strecurata. Se serveste foarte fierbinte.

Supa de usturoi

Supa de usturoi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O ustura rau?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.