Supa de usturoi cu fulgi de secara si ghimbir

Printeaza

Supa de usturoi cu fulgi de secara si ghimbir din: usturoi, pătrunjel verde, iaurt, zarzavat măcinat, fulgi de secară, făină de secară, ghimbir, piper cayenne, ulei, apă, sare.

 

Ingrediente:Supa de usturoi cu fulgi de secara si ghimbir

  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 200 ml iaurt
  • 1 lingură de zarzavat măcinat
  • 2 linguri de fulgi de secară
  • 1 lingură de făină de secară
  • 1 linguriţă de ghimbir
  • 1 linguriţă  de piper cayenne
  • 1 lingură de ulei
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Fulgii de secară se prăjesc, se sting cu apă fierbinte, sărată şi se fierb 10 minute. Făina se amestecă cu iaurtul, cu usturoiul zdrobit şi cu condimentele, se toarnă apoi în supă şi se fierbe 4-5 minute. Când se ia de pe foc, se toarnă şi uleiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.