Supa de usturoi ceheasca

Printeaza

Supa de usturoi ceheasca din: zeamă de cartofi fierţi, pâine de secară, usturoi, ulei.

Supa de usturoi ceheasca

Ingrediente:

  • 1,2 litri zeamă de cartofi fierţi
  • 4 felii de pâine de secară
  • 4 căţei mai mici de usturoi
  • 1 lingură de ulei

 

Mod de preparare:

Se prăjesc cuburile de pâine în ulei şi se aşază în farfurii, în fiecare farfurie se pune câte un căţel de usturoi zdrobit şi se toarnă zeama de pe cartofii fierţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.