Reteta supa de usturoi

Printeaza

Reteta supa de usturoi din: usturoi, ulei, faina, apa, sare, piper, boia, cimbru, patrunjel.

Ingrediente:Reteta supa de usturoi

  • 3 capatani mari de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 1,5 l apa
  • sare
  • piper dupa gust
  • boia sau suc de rosii
  • cimbru
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Usturoiul se curata, se zdrobesc cateii si se freaca bine cu ulei pana se obtine o pasta fina la care se adauga faina, boia sau suc de rosii si apa fierbinte, putin cate putin, si condimente.

Se fierbe zece minute, amestecand mereu.

La sfarsit, se adauga cimbru uscat si patrunjel verde taiat marunt.

Se serveste cu paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.