Supa de taitei cu legume

Printeaza

Supa de taitei cu legume din: vanata, ulei, ciuperci, tofu, supa miso, taitei de orez, broccoli, boabe de soia, ghimbir, sos de soia, ridichi, creson sau salata verde.

Ingrediente:Supa_de_taitei_cu_legume

  • 100 g vânătă
  • 1 linguriţă ulei
  • 100 g ciuperci
  • 100 g brânză tofu marinată
  • 2 plicuri pastă de supă miso
  • 80 g tâiţei de orez
  • câteva bucheţele de broccoli
  • 100 g boabe de soia
  • 1 linguriţă ghimbir
  • 1 lingură sos de soia
  • 100 g ridichi
  • 1 mână de creson sau salată verde

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc prăjeşte vânata şi când s-a pătruns adaugă ciupercile şi prăjeşte până când se rumenesc. Adaugă tofu şi încălzeşte complet.

Intre timp, pune pasta pentru supa miso într-un vas pe foc cu 600 ml apă clocotindă. Adaugă tăiţeii şi broccoli şi fierbe până când se pătrund.

Adaugă vânătă şi amestecul de tofu, soia şi ghimbirul şi apoi sosul de soia. Amestecă şi încălzeşte complet. Serveşte în boluri cu felii de ridiche deasupra şi verdeată sau salată verde.

Supa de taitei cu legume

Supa_de_taitei_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.