Supa de spanac cu mazare si soia

Printeaza

Supa de spanac cu mazare si soia din: soia, mazare, supa de legume, ceapa, busuioc, spanac, lapte, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Supa de spanac cu mazare si soia

  • 200 g boabe de soia fierte
  • 200 g mazăre congelată
  • 600 ml supă de legume fierbinte
  • 5 cepe verzi, curăţate şi tăiate mărunt
  • 2 frunze de busuioc
  • 1 mână plină cu frunze de spanac proaspăt
  • 300 ml lapte
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • câteva frunze de busuioc, pentru decor (opţional)

 

Mod de preparare:

Pune boabele de mazăre şi de soia într-o cratiţă. Toarnă supa fierbinte, adaugă ceapa verde, busuiocul şi spanacul. Lasă să fiarbă 10 minute, până când boabele s-au înmuiat.

Pune jumătate din cantitatea de supă într-un blenderşi mixează.

Toarnă pasta obţinută înapoi în oală, amestecă şi adaugă laptele. Asezonează bine şi serveşte garnisită cu frunze de busuioc, dacă doreşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.