Supa de spanac, cu busuioc si nucsoara

Printeaza

Supa de spanac, cu busuioc si nucsoara din: spanac, ceapa, usturoi, ulei de masline, busuioc, camembert, nucsoara, sare, piper, paine.

Ingrediente:Supa de spanac, cu busuioc si nucsoara

  • 250 g spanac congelat
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 600 ml supă de pui instant
  • 1 legătură busuioc
  • 200 g camembert
  • nucşoară măcinată
  • sare
  • piper
  • 2 felii de pâine toast

 

 

Mod de preparare:

Spanacul îl decongelezi. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt, apoi le căleşti în uleiul de măsline. Adaugi spanacul, torni supa şi laşi să fiarbă 15 minute.

Busuiocul spălat îl tai mărunt şi îl amesteci în spanac. Opreşti câteva frunzuliţe pentru ornat.

Cureţi brânza de coajă, o pasezi şi o adaugi în supă. La final pasezi totul şi condimentezi cu sare, pi­per şi nucşoară după gust. Pâinea o cureţi de coajă, o tai cubuleţe şi o rumeneşti în ulei de măsli­ne. La servire, adaugi deasupra crutoanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.