Supa de rosii

Printeaza

 Supa de rosii

Ingrediente:Supa de rosii

  • 600 g roşii
  • 1 1/21 supă
  • 100 g macaroane
  • cimbru
  • 4 funduri de anghinare sau 250 g napi
  • 60 g unt
  • 1/4 lingură de făină
  • sare
  • zahăr
  • parmezan sau şvaiţer

 

Mod de preparare:

Roşiile se pun la fiert cu 1 1/2 1 apă, sare, zahăr, şi cimbru, timp de 20 minute, după racire se dau prin sită deasă.

Separat se face rîntaşul neprăjit din făină şi unt şi se fierbe cu supa şi roşiile date prin sită.

Cînd începe să fiarbă se adaugă macaroanele opărite, tăiate scurt şi anghinara sau napii fierţi tăiaţi cuburi mici.

Supa se serveşte cu parmezan sau şvaiţer ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.