Supa de rosii cu smantana si busuioc

Printeaza

Supa de rosii cu smantana si busuioc din: morcovi, rosii, smantana, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_smantana_si_busuioc

  • 2 morcovi
  • 1 kg rosii bine coapte
  • 100 g smantana
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm morcovii şi îi tăiem rondele. Fierbem 30 minute în apă cu sare. Spălăm roşiile şi le fierbem 10 minute în apă. Decojim roşiile, le tăiem sferturi şi scoatem cotorul. Punem morcovii fierţi şi roşiile în blender. Le pasăm bine.

Turnăm piureul obţinut într-o cratiţă, presarăm sare şi fierbem 10 minute pe foc mic. Turnăm supa în boluri şi ornăm cu smântână, frunze de busuioc şi piper proaspăt pisat.

Supa de rosii cu smantana si busuioc

Supa_de_rosii_cu_smantana_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.