Supa de rosii cu orez si avocado

Printeaza

Supa de rosii cu orez si avocado din: ulei, ceapa, morcov, telina verde, zahar brun, otet de vin, bulion, rosii decojite, supa de legume, orez, avocado.

Supa_de_rosii_cu_orez_si_avocado

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină verde
  • 1 lingură zahăr brun
  • 2 linguri oţet de vin
  • 1 lingură bulion
  • 1 conservă roşii decojite tăiate cuburi
  • 1 l supă de legume
  • 140 g orez
  • 1 avocado

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o oală şi se adaugă ceapa to­cată, morcovul ras şi ţelina tăiată bucăţele. Se prăjesc legumele cca 5 min. Se adau­gă zahărul şi oţetul de vin; după 1 min. se adaugă bulio­nul.

Se pun apoi în oală şi roşiile decojite din conservă şi se toarnă supa de legume; se dă în clocot. Se adaugă orezul şi se mai fierbe 20 min. Se sărează şi se piperează.

Supa se repartizează în farfurii şi se presară cuburi de avocado şi pătrunjel tocat; se ornează cu coriandru si se serveste.

Supa de rosii cu orez si avocado

Supa_de_rosii_cu_orez_si_avocado

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.