Supa de rosii cu melcisori

Printeaza

Supa de rosii cu melcisori

Supa de rosii cu melcisori

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 100 g melcişori
  • 500 g carne de vită
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea de vită cubuleţe şi pu­ne-o la fiert în apă cu sare şi ceapa întreagă. Separat, spală roşiile, taie-le în patru şi pune-le la fiert în 500 ml apă. Când roşiile s-au înmuiat, trecele printr-o sită.

Adaugă aproximativ 1l apă şi pune din nou la fiert. Adaugă cubuleţele de vită fierte şi morcovii tăiaţi rondele. După ce a dat câteva clocote aruncă în supă şi melcişorii.

Lasă pe foc până când pastele sunt fierte. Pe la jumătatea timpului, toar­nă uleiul. La final, potriveşte gustul de sare şi presară verdeaţa tocată.

Supa de rosii cu melcisori

Supa_de_rosii_cu_melcisori1.jpg Supa_de_rosii_cu_melcisori2.jpg Supa_de_rosii_cu_melcisori.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.