Supa de rosii cu gris

Printeaza

Supa de rosii cu gris din: rosii, morcovi, telina, pastarnac, ceapa, cartofi, fasole, ardei, apa, gris, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu gris

  • 1 1/2 roşii
  • 2 morcovi
  • 1 telină
  • 1 păstârnac
  • 1 cea­pă
  • 2 cartofi
  • 1 mână fasole verde
  • 2 ardei graşi
  • 2 1/2 l apă
  • 1 ceşcuţă gris
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele curăţate, spălate, se taie în ju­mătăţi şi se fierb în apă. Roşiile se fierb separat. Când legumele au fiert, se scot din supă.

Roşiile fierte se trec prin sită şi bulionul obţinut se adaugă în supă. Se mai dă într-un clocot şi se adaugă grişul în ploaie amestecând bine. Apoi se lasă la fiert 15-20 de minute.

Se potriveşte de sare şi se adaugă pătrunjelul si piperul.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.