Supa de rosii cu fidea

Printeaza

Supa de rosii cu fidea din: rosii, ceapa, ardei, zahar, patrunjel, marar, fidea, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu fidea

  • 1 kg roşii (1 cutie de bulion)
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • za­hăr
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • fidea
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeiul se curăţă, se toacă mărunt şi se călesc. Roşiile se spală, se dau pe râzătoare şi se adaugă peste ceapă şi ardei. Se fierb 10-15 mi­nute, amestecându-se încontinuu, se adaugă 2 l apă şi se mai lasă la fiert.

Se adaugă o mână de fidea, zahărul, boabe de piper şi se potriveşte de sare. După ce se stinge focul, se adaugă verdea­ţa tocată mărunt şi se acoperă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa, imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.