Supa de rosii cu dovlecei si cartofi

Printeaza

Supa de rosii cu dovlecei si cartofi

Ingrediente:Supa de rosii cu dovlecei si cartofi

  • 1 l suc de rosii (sau rosii in bulion)
  • 2 dovlecei taiati rondele subtiri (din congelator sau din saramura)
  • 4 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 ceasca ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin

 

Mod de preparare:

Intr-o oala suficient de mare se caleste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga dovleceii si dupa putin timp rosiile decojite, taiate in patru, si cartofii taiati marunt.

Se lasa astfel sa fiarba 10 minute. Se adauga 1,5 l apa, piperul, sarea, zaharul, ustu­roiul taiat marunt si foile de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba 20 de minute.

Se scot foile de dafin si se paseaza zarzavaturile. Se adauga pa­trunjel fin tocat si se serveste cu crutoane.

Supa de rosii cu dovlecei si cartofi

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.