Supa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano

Printeaza

Supa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano din: rosii, supa de pui, sare, piper, oregano, smantana, praz, carnaciori, zahar.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_carnaciori_varza_murata_si_oregano

  • 500 g rosii tocate
  • 1000 ml supa de pui
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 2 lingurite oregano
  • 300 g smantana
  • 1 praz
  • carnaciori
  • un strop de zahar dupa gust

 

Mod de preparare:

Se pune varza murată într-o strecurătoare, se clăteşte, se stoarce bine şi apoi se lasă să se scurgă.

Se spală prazul, se toacă mărunt partea alba şi se prăjeşte împreună cu varza timp de 3 – 4 minute în ulei încins.

Se adaugă roşiile şi 800 ml de supă.

Se asezonează cu sare, piper, oregano şi zahăr şi se lasă la fiert timp de 15 minute.

Între timp, smântâna se condimentează cu sare şi piper.

Apoi, se taie cârnăciorii felii şi se aşază în farfurii. Se toarnă conţinutul tigăii peste cârnăciori şi se adaugă puţină smântână.

Se condimentează după gust.

Supa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano

Supa_de_rosii_cu_carnaciori_varza_murata_si_oregano

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.