Supa de rosii cu busuioc

Printeaza

Supa de rosii cu busuioc din: ceapa, usturoi, ulei, rosii, paine, supa de pui, busuioc, sare, piper.

Ingrediente: Supa_de_rosii_cu_busuioc

  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 75 ml ulei
  • 1 conservă roşii în bulion
  • 4-5 felii pâine de o zi-două
  • 750 ml supă de pui
  • câteva frunzuliţe busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare:

In oala de fiert se pun ceapa tocată şi usturoiul tăiat feliute la călit în ulei.
După ce s-au înmuiat, se adaugă roşiile şi se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se mai ţine 10 minute.

Apoi se măruntesc, se adaugă jumătate din cantitatea de pâine, numai miezul şi se toarnă supa. Se potriveşte gustul de sare şi pjper.
Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute, se aduce la masă cu restul de pâine, busuioc şi, după gust, un pic de ulei picurat deasupra.

Supa de rosii cu busuioc

Supa_de_rosii_cu_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.