Supa de pui de balta

Printeaza

 Supa de pui de balta

Ingrediente:Supa de pui de balta

  • 30 pui de baltă pulpe
  • 1 1/2 l supă
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 pahar vin
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapă
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingură de făină
  • 50 g ulei
  • sare
  • 1 lingură de smantană

 

Mod de preparare:

Cînd supa firebe, se pun puii de baltă curăţaţi şi bine spălaţi, foaia de dafin, ceapa şi vinul. După ce a fiert 10 minute se strecoară.

Se face rantaş alb din ulei şi făină şi se stinge cu supa strecurată.

Carnea se taie mărunt şi se pune în supă. Se termină cu mujdeiul de usturoi amestecat cu lapte şi 1 lingură de smantană.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata supa de pui de balta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.