Supă de pui cu verzişoare

Printeaza

Supă de pui cu verzişoare din: aripioare de pui, morcov, radacina de pastarnac, telina, ceapa, turmenic, cartofi, varza de bruxelles, sare, piper, ardei.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_verzisoare

  • 300 g aripioare de pui
  • 1 morcov
  • 1 radacina mica de pastarnac
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 2 cartofi
  • 12-15 verzisoare de Bruxelles
  • sare
  • piper
  • 1 ardei

 

Mod de preparare:

Cureţi aripioarele, le pui la fiert în 1 1/2 l apă şi îndepărtezi spuma care se formează la începutul fierberii. Cureti si speli legumele. Toci marunt ceapa, iar telina, ardeiul, morcovul si pastarnacul le tai in cubulete.

Cand aripioarele sunt aproape fierte, adaugi legumele şi turmericul care va da o notă uşor picantă şi o culoare frumoasă supei tale.

Laşi să fiarbă 5 minute la foc mediu, în oala parţial acoperită, după care pui verzişoarele tăiate în jumătate şi continui fierberea pentru 5 minute. Serveşti supa fie ca atare, fie cu smântână.

Supă de pui cu verzişoare

Supa_de_pui_cu_verzisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.