Supa de pui cu telina si pere

Printeaza

Supa de pui cu telina si pere din: telina, ceapa, supa de pui, smantana, piept de pui, pere, sare, coriandru, nucsoara, ienibahar, marar.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_telina_si_pere

  • 1 rădăcină de ţelină de dimensiune mijlocie
  • 1 ceapă
  • 800 ml supă de pui
  • 200 ml smântână pentru gătit sau friscă lichidă
  • 2 linguri unt
  • 300 g piept de pui
  • 2 pere tari
  • sare
  • câteva boabe de coriandru, nucşoară sau ienibahar măcinat
  • 1 legătură mărar sau coriandru verde

 

Mod de preparare:

Tai carnea în cubuleţe şi o pui la fiert împreună cu un praf de sare şi câteva boabe de coriandru.

Cureţi ţelina şi ceapa. Tai ţelina în felii subţiri, iar ceapa mărunt. Topeşti untul în oala pentru ciorbă şi căleşti ceapa şi ţelina, amestecând uşor până se înmoaie. Stingi cu supă strecurată de pui şi fierbi legumele 5 minute, adăugând perele tăiate în cuburi. Când s-au înmuiat, pui carnea fiartă şi smântână, sare, nucşoară sau ienibahar după gust, amesteci şi laşi să mai fiarbă cel mult un minut.

Stingi focul şi serveşti porţiile presărate cu verdeaţă fin tocată.

 

Supa de pui cu telina si pere

Supa_de_pui_cu_telina_si_pere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.