Supa de pui cu taitei de casa

Printeaza

Supa de pui cu taitei de casa din: pui, morcovi, radacina de telina, ceapa, patrunjel, oua, faina, sare.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_taitei_de_casa

  • 1 pui de 1,5 kg
  • 3 morcovi
  • o radacina de telina
  • o ceapa alba
  • o radacina de patrunjel

pentru taitei:

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • un pic de apa
  • sare

 

Mod de preparare:

Puiul se fierbe în 4 litri de apă. Intre timp, legumele se curăţă, se taie mari şi se pun la fiert, spumând în continuare. Când nu mai face spumă, se şterge marginea interioară a oalei cu un şervet cu apă rece.

Din ouă, făină, sare şi un pic de apă se face un aluat potrivit de tare care se întinde într-o foaie subţire şi se taie mărunt. Se scot carnea fiartă şi legumele, supa se strecoară, iar tăieţeii se fierb separat. Se aduce supa la masă cu tăieţei şi legume după gust.

Supa de pui cu taitei de casa

Supa_de_pui_cu_taitei_de_casa

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place supa de pui cu taitei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.