Supa de pui cu taitei de casa si legume

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de pui cu taietei de casa, morcovi, telina, radacina de patrunjel, patrunjel, usturoi, ceapa, pastarnac, sare, piper boabe, piper macinat, mazare.

Ingrediente:Supa de pui cu taitei de casa si legume

  • 1kg carne de pui
  • 2 morcovi
  • o ţelină mică
  • o rădăcină pătrunjel
  • o legătură pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 4 fire ceapă
  • 1 păstârnac
  • sare
  • piper boabe şi măcinat
  • 100 g mazăre proaspătă
  • tăieţei de casă

Mod de preparare:

Se spală puiul, se opăreşte şi apoi se pune la fiert. Când a înce­put să dea în clocot, se ia spuma şi se pun toate legumele curăţate şi spălate în prealabil.

Se lasă să fiarbă şi, după ce au fiert, se scot legumele şi puiul. Se desface carnea de pui de pe oase, se taie cubuleţe şi se pun apoi în supă.

Se aleg morcovii, se taie rondele şi restul se taie în funcţie de preferinţe.

Separat, se pun tăieţeii să fiarbă în apă cu un praf de sare şi se lasă să clocotească. După ce au fiert, se scot în sită şi se scurg.

Se pun tăieţeii în supă, se condimentează cu sare şi piper măcinat şi se lasă să mai dea în clocot câteva minute. Se serveşte ornată cu boabe de mazăre şi verdeaţă tocată mărunt.

Supa de pui cu taitei de casa si legume

Supa de pui cu taitei de casa si legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.