Supa de pui cu mazare si morcov

Printeaza

Supa de pui cu mazare si morcov din: piept de pui, morcov, radacina de patrunjel, radacina de telina, mazare, patrunjel, sare, piper.

Supa_de_pui_cu_mazare_si_morcov

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  3 morcovi
  •  o rădăcină pătrunjel
  •  o felie rădăcină de telină
  •  100 g mazăre
  •  pătrunjel pentru servit
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Morcovii se spală bine, se curată si se taie rondele, care se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se adaugă rădăcina de pă­trunjel si ţelină spălate, curăţate şi tăiate mărunt şi se lasă în jur de 20 de minute la fiert.

Apoi, se pune carnea de pui spălată şi tăiată cuburi si se lasă încă 10 minute la fiert. Se adaugă mazărea si se mai lasă 10 minute să clocotească. Se potriveşte gustul de sare si piper si se aduce supa la masă cu pătrunjel tocat mărunt.

Supa de pui cu mazare si morcov

Supa_de_pui_cu_mazare_si_morcov

Pofta buna!

1 comentariu

  1. merge o supa de pui acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.