Supa de primavara

Printeaza

Supa de primavara din: telina, cartofi, ceapa, leurda, usturoi verde, smantana, oua, sare, piper.

Ingrediente:Supa de primavara

  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura usturoi verde
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureti telina, cartofii si ceapa, le speli si le pui la fiert in apa cat cuprinde, taiate in bucati. Speli leurda si usturoiul si le tai marunt. Scoti legumele fierte din zeama si le faci piure, apoi le pui din nou in supa fara sa mai pui oala pe foc.

Adaugi smantana, sare si piper. Fierbi oualele timp de 10 minute, le cureti si le tai in 2. La servire pui in fiecare farfurie 2 jumatati de ou si presari supa cu leurda si usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.