Supa de piersici cu vin dulce

Printeaza

Supa de piersici cu vin dulce

Ingrediente:Supa de piersici cu vin dulce

  • 4 piersici galbene mari
  • 2 piersici albe mari
  • 1 legătură de mentă proaspătă
  • 1 pahar de vin glace monbazillac, barsac sau pacherenc
  • 4 linguriţe de fructoză

 

Mod de preparare:

Puneţi piersicile în apă fiartă. Treceţi-le sub un jet de apă rece. Păstraţi piersicile galbene la rece.

Tăiaţi piersicile albe în bucăţele şi amestecaţi-le cu zece frunze de mentă proaspătă. Adăugaţi paharul de vin dulce şi fructoză. Treceţi totul printr-o sită pentru a mai pierde din umiditate. Recuperaţi piureul într-un bol şi lăsaţi să se răcească peste noapte la frigider.

Tăiaţi piersicile galbene în cuburi şi puneţi-le pe fundul unor pahare cu gura largă. Turnaţi deasupra supa de piersici pregătită cu o zi înainte şi decoraţi cu mentă proaspătă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.