Supa de peste si fenel

Printeaza

Supa de peste si fenel din: ulei, fenel, ceapa, usturoi, telina, dafin, sofran, apa, fasole, rosii, file de cod, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_peste_si-_fenel

  • 1 lingură cu ulei
  • 1 bulb mic de fenel, curăţat şi feliat
  • 2 cepe eşalote, curăţate şi feliate
  • 1 căţel de usturoi, curăţat şi feliat
  • 2 tulpini de ţelină, curăţate şi tăiate mărunt
  • 1 foaie de dafin
  • un praf de şofran
  • 2 linguri cu apă fierbinte
  • 300 g fasole roşie din conservă, scursă bine
  • 2 roşii coapte, decojite, curăţate de seminţe şi tăiate în patru
  • 900 ml supă de peşte fierbinte
  • 250 g file de cod sau somon tăiat în bucăţi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel, pentru decor

 

Mod de prepapare:

Incălzeşte uleiul într-o cratiţă, pune fenelul, ceapa, usturoiul şi ţelina şi prăjeşte-le la foc mic, timp de 5 minute.

Adaugă foaia de dafin, şofranul, supa şi apa. Lasă să dea în fiert, pune fasolea, acoperă cu un capac şi lasă să fiarbă 15-20 de minute. Adaugă peştele şi roşiile şi fierbe 5 minute.

Asezonează după gust cu sare şi piper şi presară pătrunjelul tăiat mărunt.

Supa de peste si fenel

Supa_de_peste_si-_fenel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.